Köszöntjük a Sorsfonó Önismereti Egyesület honlapján!

Főoldal

MEGHÍVÓ
 
Békéscsabán 2001 óta őrizzük a playback színház hagyományát. Akkor a Villanások Mentális Színház hozta el a közös játék ősi erejét. Mi adtuk tovább: 2004-től a Sorsfonó Műhelybe hívtuk együtt alkotásra közönségünket, barátainkat. 2007-ben a középiskolás kortárssegítő diákok csoportjából megalakult az Élményszínház, majd 2013-ban a felnőttek Sorsfonó Társulata. 2015-ben Békéscsabáról tizenhatan élveztük a szolnoki Kaméleon Társulat vendégszeretetét Tiszaligeten és fürdőztünk a playback testvériség mámorában. Szeretnénk mi is jó gazdái lenni a 2016-os évi PLAYBACK találkozásunknak. 
 
Plakát: Samu Klaudia (16 éves - Élményszínház)
 
 
Az OPT helyszíne Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ - 5600 Békéscsaba, Széchenyi u. 4. (www.csabagyongye.com). 
 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt a rendező szervezetek  vezetősége nevében:
Herczeg Tamás a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgató helyettese, Mező Andrea a MI-ÉRTÜNK Egyesület elnöke, Novák Magdolna a Sorsfonó Egyesület elnöke.
 
Kapcsolat: Sorsfonó Önismereti Egyesület, www.sorsfono.hu, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: 20/4-79-49-22
 
Jelentkezés, szállás:
Kolarovszki Tímea telefon: 20/417 6946; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Étkezés:
Baji Anna telefon: 70/773 8532; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Előadások, workshopok: 
Novák Magdolna telefon: 30/37-00-881; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Általános információk: 
Galambosné Varjú Blanka telefon: 30/23-19-216; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
További információ és jelentkezések  ITT!
 

Köszönjük!

Oldalainkat 134 vendég és 0 tag böngészi